Arrowhead flyttar till Stockholm Seaside

Skanska hyr ut cirka 840 kvadratmeter i Stockholm Seaside vid Hammarby Kaj till Arrowhead Game Studios.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-01-27 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Spelutveckling i strandläge.
Bild: Skanska


Inflyttning sker i juni 2017 och i och med uthyrningen är drygt 80 procent av ytorna i projektet uthyrda.

Arrowhead är en svenskägd spelstudio som utvecklar kooperativa spel som ska uppmuntra till kreativitet och social interaktion. Studion har nu funnits i sju år och har släppt fyra spel.

– Vi är väldigt nöjda med lokalerna som kommer anpassas efter våra unika behov och önskemål. Nu står Arrowhead inför nästa steg som företag och behöver ett kontor som matchar vår profil och ger utrymme för nyrekrytering. Vi ser fram emot känslan av ett andra hem, ett kontor utformat med en genuin norrlandskänsla, vilket speglar vår historia, säger Johan Pilestedt, vd för Arrow­head.

– Vi är glada att få välkomna ytterligare en hyresgäst till Stockholm New Creative Business Spaces. Den verksamhet som Arrow­head bedriver är helt i linje med den vision vi har för området, att skapa en stimulerande miljö för kreativa företag och organisationer, säger Fredrik Lantz på Skanska Fastigheter Stockholm


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration