Ny modebutik till Femman

I slutet av november öppnade Pelle P en ny butik om 100 kvadratmeter i Femman.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-01-18 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Femman. ">Artikelbild

Under hösten har flera nya varumärken flyttat in i Femman.
Bild: Jäger Arén


Pelle P introducerades på marknaden 2007 och drivs av PPY Production AB med huvudkontor i Billdal utanför Göteborg. Kollektionerna består av funktionskläder och fritidskläder.

– I vår nya konceptbutik bjuder vi in kunder till att uppleva varumärket Pelle P fullt ut. Vi är glada över att öppna ny butik i den inspirerande miljö som Femman nu lanserar, säger Cecilia Petterson, grundare av varumärket Pelle P.

Under hösten 2016 har varumärken som Boomerang, Gateau och Granit flyttat in i Femman. Snart flyttar även Paolo Robertos restaurangkoncept Pane Fresco in.

– Det händer mycket i Femman nu och med sin breda kollektion är Pelle P ett starkt tillskott till vårt utbud av livsstilsvarumärken – inte minst med tanke på deras nära anknytning till Göteborg, säger Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden Göteborg.

*******************************
Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokal. Varje vecka är flera tusen personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

Besök även vårt G+ konto -> Lokaler i Göteborg - Lokalnytt

Sök efter en ledig lokal i Göteborg


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration