Jollyroom till ny lokal i Bäckebol

E-handelsbolaget hyr sedan tidigare en logistiklokal om 9 500 kvadratmeter på Tagenevägen 35 av Castellum. Nu utökar de sin lagerkapacitet med 9 650 kvadratmeter på Transportgatan i Bäcke­bol.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-01-17 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Tillträde till de nya lokalerna sker under fjärde kvartalet 2016.

– Castellum har ett stort antal fastigheter i Göteborgsregionen. Eftersom vi växer kraftigt har vi därmed en partner som kan möta våra behov i en löpande expansion. Från start fyller vi det nya lagret med 12 000 nya pallplatser innehållandes julklappar för barn i alla åldrar, som i framtiden kommer att fortsätta fyllas på kontinuerligt med nya produkter säger Ole Sauar, vd för Jollyroom.
Artikelbild

– Vi är glada över att kunna hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt fastighetsbestånd och på så sätt fördjupa vårt samarbete. Att Jollyroom nu expanderar hos oss är ett bra exempel på att lagerbehoven ökat för e-handelsbolagen under senare år, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Castellum i Göteborg.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration