Kungsleden hyr ut i Kungälv

Kungsleden har tecknat ett tioårigt hyre­savtal med Göteborgs Lackcenter om 890 kvadratmeter verkstad och kontor i fastigheten Kylaren 4 i Kungälv norr om Göteborg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-01-17 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Göteborgs Lackcenter flyttar in i mars 2017.">Artikelbild

Göteborgs Lackcenter flyttar in i mars 2017.
Bild: Kungsleden


Tillträdesdatum är i mars 2017. Dessutom hyr företaget en gårdsyta om cirka 800 kvadratmeter på samma fastighet, samt uppställningsplats för bilar på fastigheten Högsbo 20:13 i Göteborg.

– Vi är inne i ett expansivt skede och är glada att Kungsleden kunde erbjuda oss en lokal med bra läge och dessutom plats för uppställning av bilar i både Kungälv och Högsbo, säger Marko Kreivi, vd för Göteborgs Lackcenter.

– Vi hälsar Göteborgs Lackcenter välkomna som hyresgäst hos oss och ser fram emot att anpassa lokalerna för deras verksamhet under de närmaste månaderna, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg på Kungs­leden.

***************************************
Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokal. Varje vecka är flera tusen personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

Besök även vårt G+ konto -> Lediga lokaler Göteborg

Sök efter lokaler i Göteborg


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration