Findus huvudkontor flyttar till Malmö

Findus Sverige flyttar sitt huvudkontor från Bjuv till Executive Propertys fastighet vid Hjälmarekajen i centrala Malmö.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-01-06 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

– Vi på Executive Property är glada och stolta över att Findus valde Hjälmarekajen när de nu flyttar sin verksamhet från Bjuv till Malmö. Man kommer få ett fantastiskt kontor i Malmö med utsikt över vattnet och har gjort det enkelt för sin pendlande personal med centralstationens uppgång vid Anna Lindhs plats direkt utanför entrédörren och Kastrups flygplats endast 20 minuter bort. Lokalerna kommer att anpassas för Findus behov genom ombyggnad, med bland annat ett provningskök, säger Erik Linder, vd på Executive Property.

– Trenden att flytta huvudkontoret till Malmö håller i sig och vi kan konstatera att av totalt cirka 9 300 kvadratmeter i fastigheten har vi nu bara ytterligare cirka 1 000 kvadratmeter att hyra ut, och åter igen bevisas den gamla fastighetsdevisen "läge, läge, läge", säger Erik Linder.

Sedan förra året ägs Findus av brittiska koncernen Nomad Foods och tidigare i år beslutade företaget att produktionen skulle flytta från Bjuv till Tyskland.

******************************
Lokalnytt är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokal. Varje vecka är flera tusen personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.
Besök gärna vårt G+ konto -> Lokalnytt - lediga lokaler Malmö


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration