Modestråket i Gränbystaden färdigställt

Fyra nya butikskoncept öppnade i slutet av november i Gränbystaden i Uppsala. I och med de nya etableringarna är det nya modestråket i gallerian färdigställt.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-01-02 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Under november flyttade fyra nya modekoncept in i Gränbystaden.
Bild: Atrium Ljungberg


De nya butikskoncepten Johnells, John Henric, Feet First och Elite Nails är samtliga helt nya på Uppsalamarknaden.

Johnells öppnar en 800 kvadratmeter stor multibrandbutik för både dam och herr med varumärken som Gant, Boss, Tiger of Sweden, Michael Kors och Tory Burch.

– Uppsala är en ny och viktig marknad för oss och det känns spännande att öppna butik på en så expansiv plats som Gränbystaden, säger Janne Thorstensson, etableringsansvarig och delägare på Johnells.

Under hösten kommer även de befintliga butikerna på plan två i gallerian; Twilfit, Vila, Gina Tricot, Bik Bok, Cubus och Carlings, att flytta in i helt nya lokaler. Ett nytillskott kommer även att ske i form av modebutiken Mira Mar.

– Vi fortsätter att tillföra nya och inspirerande varumärken till Gränbystaden. För att Gränbystaden ska ta steget till en ny stadskärna i Uppsala har vi en långsiktig strategi att förstärka modeutbudet. Därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda Uppsalaborna ytterligare nyheter, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration