Fyra nya verksamheter till Torslanda

Under hösten flyttar fyra nya hyresgäster in i affärsområdet Amhult i Torslanda.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-12-22 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Det är begravningsbyrån Fonus och Sveriges största juristbyrå Familjens Jurist, bageriet Sockermajas, klädmärket I dig denim och den italienska delikatess- och heminredningsbutiken Pergolia som väljer att etablera sig i det nybyggda affärsområdet på det före detta flygplatsområdet.

Fonus och Familjens jurist hyr 122 kvadratmeter i den nybyggda fastigheten Terminal 3. Kontoret blir deras andra kontor på Hisingen.

Sockermajas flyttar in på 85 kvadratmeter och I dig denim flyttar huvudkontor och showroom till Terminal 1 där företaget hyr 200 kvadratmeter.

Pergolia säljer direktimporterade hantverksprodukter från Italien, framför allt lergods och keramik men även textilier och glas samt delikatesser som olivoljor och balsamicovinäger.

– Det attraktiva läget intill den nya bussterminalen och de många bostadsprojekten i närområdet har gjort att intresset för att etablera sig här har ökat markant den senaste tiden, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration