Ny hyresgäst till Blenda

Castellum har tecknat hyresavtal med Benchnode Technology i kontor­s­fastig­heten Blenda som är under upp­­förande på Lindholmen i Göteborg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-12-22 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Benchnode Technology flyttar in i Blenda.
Bild: Castellum


Benchnode Technology är leverantörer till fordonsindustrin och har i dag kontor i Trollhättan. De utökar nu verksamheten med sitt nya kontor i Göteborg om 2 000 kvadratmeter.

– Vi är mycket glada att få möjligheten att flytta in i en miljöcertifierad fastighet mitt i fordonsklustret på Lindholmen. Att arbeta med utveckling av testmiljöer för elfordon i den miljön stämmer precis med vad vi vill förmedla till våra kunder och anställda, säger Mattias Fredriksson, vd för Benchnode Technology AB.

– Det är glädjande att Benchnode Technology väljer Blenda när de ska etablera sig i Göteborg. Vi hälsar dem varmt välkomna som hyresgäster till Castellum. I och med detta avtal är 80 procent av ytorna uthyrda i Blenda men det finns plats för ytterligare några hyresgäster, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst på Castellum.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration