All inclusive på Solna Gate

Partnertext


Vill du kunna få frukost på morgonen när du kommer in till kontoret, ta en simtur på lunchen och efter arbetsdagens slut åka hem i en nytvättad bil? Då ska du hyra kontor i Solna Gate – där är det All inclusive som gäller.

Skriven av Eddie Ekberg 2014-06-18 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Ljust och fräscht. Miljön i Solna Gate är luftig, ljus och fräsch – allt för att hyresgästerna ska må så bra som möjligt.
Bild: Mengus


Artikelbild

Sofia Ehn är kontorsansvarig på Travellink som hyr kontor i Solna Gate. Första gången hon kom in i fastigheten tänkte hon: - Wow, kan det vara så här bra.
Bild: Travellink


Solna Gate är inte en vanlig kontorsfastighet – här kan du hyra lokaler med Stockholms högsta servicenivå. Oavsett om du vill få frukosten serverad, bilen tvättad, köra ett träningspass på lunchen, simma ett par längder och basta så kan du göra allt detta på Solna Gate.
– Servicen här är verkligen fantastisk och det gäller allt från den gemensamma receptionen till restaurangen, gymmet och fastighetsskötseln, säger Sofia Ehn som är kontorsansvarig på Travellink, en av hyresgästerna i Solna Gate.

"Man blir mött av ett leende varje morgon"


Konceptet kallas "Yes sir!" och teorin är enkel; hälsosam och leende personal är nyckeln till framgång. Konceptet går igen i allt från den höga takhöjden, rikligt med dagsljus och luftig arbetsmiljö till servicepersonal som tar hand om dina besök och bud samt hjälper till med ärenden som att hänga tavlor och slå in julklappar, och allt annat som gör att hyresgästen kan fokusera på att driva sitt företag.


En annan sak Sofia Ehn uppskattar med Solna Gate är läget.
- Jag hade jobbat i Stockholms city nästan hela mitt arbetsliv innan jag började här. Och det tar mindre tid att ta sig hit, sju minuter med tunnelbanan från T-centralen. Det är ju ingenting jämfört med den tid man spenderar i bilköerna i city.

Artikelbild

Serviceminded. När du hyr lokal i Solna Gate ingår det en hel rad servicetjänster, inte minst receptionen som tar emot dina besök, bud och mycket annat.
Bild: Mengus


En faktor som gör att Sofia Ehn gärna rekommenderar andra att flytta in i Solna Gate är att det är så hemtrevligt.
När jag gick in här första gången tänkte jag "wow" – kan det verkligen vara så här bra. Man blir mött av ett leende varje morgon; det är som att komma hem.

Artikelbild

Prisbelönt restaurang. Solna Gates restaurang (och café) drivs av Sabis som bland annat vunnit guld i matlagnings-OS.
Bild: Mengus
Faktaruta Solna Gate
Yta: 35 000 kvadratmeter (Solna Gate erbjuder flexibla planlösningar)
Större hyresgäster: Abbott Scandinavia, Glaxo Smith Kline, Bristol-Myers Squibb, Gilead Sciences, Relacom och Travellink.
Kommunikationer: T-banestation två minuters promenad bort. Sju minuter till T-centralen. Flygbuss vid fastigheten, du når Bromma flygplats på endast fem minuter. Varmgarage i huset med hiss direkt upp till kontoret.
Fastighetsägare: Mengus

Helrenoverat 2008 och varje kontor specialanpassas samt byggs om till nyskick inför varje inflyttning.

www.solnagate.se


Filmer om Solna Gate


Servicekoncept för alla behovMöten med extra touchGröna kontor – bättre miljö för allaDela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration