Motormäklaren öppnar i Liljeholms­torget Galleria

Sedan början av oktober finns Motor­mäklaren i gallerian med försäljningskontor och visning av ett 60-tal bilar i garaget.

Skriven av Anthon Näsström 2016-12-14 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

E-handelsföretaget Motormäklaren har öppnat i Liljeholmstorget Galleria.
Bild: Citycon


Gallerians läge i en knutpunkt med närhet till såväl Stockholms innerstad som E4:an – och de generösa öppet­tiderna – är skälen till att Motormäklaren valde Liljeholmstorget Galleria.

Motormäklaren är en ny typ av förmedlingstjänst som hjälper privatpersoner och företag att sälja sina bilar via Motormäklarens hemsida. Idén är att erbjuda ett alternativ till att sälja bilen till en bilhandlare eller att krångla med privatförsäljning.

Därför blev det självklart för e-handelsföretaget att starta en fysisk butik och ett showroom för kunderna som främst kommer från Mälardalen men även från andra delar av landet.

– Vi tror att de traditionella bilhallarnas tid kan vara förbi och vi vill därför testa nya sätt att nå våra kunder. Genom att finnas i Liljeholmstorget Galleria kan vi erbjuda en stor tillgänglighet, säger Christian Halldén, vd på Motormäklaren.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration