Nya hyresgäster till Mölndal Galleria

Våren 2018 invigs Mölndal Galleria. Nu presenterar Citycon och NCC en rad nya hyresgäster och ett nytt matkoncept.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-11-22 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Mölndal Galleria öppnar våren 2018.
Bild: Citydon


Målet med det nya matkonceptet är att skapa en matupplevelse för en bred publik i en modern miljö. Restaurangen, som ännu inte har fått ett namn, är över 1 000 kvadratmeter stor och blir indelad i zoner som passar olika typer av sällskap.

– Det nya matkonceptet har en modern och urban prägel som kombineras med det redan inarbetade traditionella John Scott’s. Därmed öppnar vi upp för nya målgrupper och nya miljöer. Vi har utvecklat det nya konceptet i nära samarbete med Citycon som har stor erfarenhet av gallerior och dess besökare, säger Pierre Fredriksson, driftchef på John Scott’s som ägs av Kopparbergs Bryggeri.

– Vår målsättning är att skapa ett starkt restaurangutbud i gallerian. Det nya matkonceptet blir unikt för västkusten som hittills har saknat den här typen av matställen, säger Martin Kjellman, Leasing Director på Citycon.

Många hyresgäster är nu klara för Mölndal Galleria. Bland andra kan Apoteket, Espresso House, H&M, Ica, Nordic Wellness, Rituals, Synoptik och Tele2 nämnas.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration