Bageri och inredningsbutik till Nordstan

I mitten av september öppnade inredningsbutiken Granit i Femman. Den nya butiken ingår i Granits mindre butikskoncept.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-11-20 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Granit och Gateau ska komplettera utbudet i Femman.
Bild: Hufvudstaden


– Vår ambition är att skapa butiker där det är roligt och inspirerande att handla vackra, hållbara och funktionella saker, säger Granits vd Katarina Grapengiesser.

– Granit är ett starkt tillskott till Femmans inredningssortiment och bidrar med en kreativ guldkant på vardagliga bestyr. Med sitt centrala läge och breda utbud ska Femman vara en lustfylld shoppingupplevelse för alla, och Granit passar perfekt in i den visionen, säger Cathrine Söderström, affärsutvecklingschef för butik på Femman i Göteborg.

I september flyttade även hantverks­bageriet Gateau in i Femman med bageri och café på drygt 70 kvadratmeter. Butiken i Femmans mittrum kommer att vara enligt Gateaus designlinje helt i marmor och med sittplatser runt bardiskar.

– Vi har länge planerat för en expansion till Göteborg och är nu mycket glada att vår första etablering blir i Femman i Nordstan, säger Peter Rydja, vd för Gateau.

– Vi är väldigt glada över att äntligen kunna välkomna Gateau till Göteborg och Femman. Deras klassiska bakverk och höga kvalitet är ett utmärkt tillskott till vår mix av caféer och restauranger där våra besökare hittar fika, mat, dryck och mötesplatser för alla stunder på dagen, säger Cathrine Söderström.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration