Max öppnar ny restaurang i Varberg

Aspelin Ramm hyr ut till hamburgerkedjan Max i handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-11-05 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Max öppnar under hösten 2017.
Bild: Aspelin Ramm


Restaurangen blir cirka 500 kvadratmeter stor och beräknas öppna under hösten 2017.

– Det är väldigt roligt att just Max väljer att etablera sig i Lugnetrondellen då det är en av de ledande och snabbast växande snabbmatsrestaurangerna i landet, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.

– Det känns verkligen roligt att äntligen ha gjort klart för att öppna upp en Maxrestaurang även i Varberg. Lugnetrondellen är en naturlig handelsplats och en knutpunkt för trafiken till och från Varberg. Just trafikflöden samt närhet till handel, arbetsplatser och bostäder är avgörande faktorer för oss när vi beslutar om att etablera nya restauranger, säger Tony Jakobsson, bygg- och fastighetschef på Max.

Den nya restaurangen i Varberg byggs med ett helt nytt restaurangkoncept som tagits fram i samarbete med arkitekten Gert Wingårdh och som lanserades i maj i år. Konceptet innebär en mer påkostad inredning i naturliga material som trä och läder.

– Det nya restaurangkonceptet återspeglar vår höga ambitionsnivå när det gäller både mat och miljö, säger Tony Jakobsson.

Totalt omfattar Lugnetrondellen 24 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på ett tiotal butiker mellan 500 och 7 000 kvadratmeter och beräknas stå klar till hösten 2017.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration