Kungsleden i flera uthyrningar i Göteborg

Fibernätsföretaget IP-Only hyr från och med den 1 augusti drygt 900 kvadratmeter kontorsyta och 300 kvadratmeter lager i Kungsledens fastighet Backa 21:5 i Hisings Backa.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-11-02 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Lungleden genomför flera uthyrningar i Göteborg. På bilden Krokslätt 34:16.
Bild: Kungsleden


IP-Only äger, driver och utvecklar en nätinfrastruktur över hela landet och ägs sedan 2013 av EQT.

IT-Högskolan i Göteborg hyr 450 kvadratmeter kontorsyta i fastigheten Krokslätt 34:16 med start den 1 augusti. Skolan är profilerad inom data- och IT-utbildningar.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar både IP-Only och IT-Högskolan som hyresgäster till Kungsleden. Båda bolagens verksamhet inom digitalisering är viktiga pusselbitar i utvecklingen av vårt framtida samhälle. För oss som långsiktig fastighetsägare är stads- och samhällsutveckling angelägna områden, och vi ser därför fram emot möjligheten att diskutera dessa frågor med både IP-Only och IT- Högskolan, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg på Kungsleden.

Kungsleden har även hyrt ut 2 000 kvadratmeter kontorsyta till Göteborgs stad i fastigheten Järnbrott 168:1 i Högsbo. Göteborgs stad kommer att flytta delar av den dagliga verksamhet till den nya lokalen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration