Newsec hyr ut i Helsingborg

Newsec har på uppdrag av Alecta tecknat ett tioårigt avtal med Helsingborgs stad om drygt 4 200 kvadrat­meter i kvarteret Hermes i Helsingborg.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-09-20 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Helsingborgs stad hyr 4 200 kvadrameter i Hermes.
Bild: Newsec


Helsingborgs stad har valt att flytta sin verksamhet för bland annat Komvux och Yrkeshögskolan till att sitta samlat i fastigheten.

– Det är väldigt glädjande att kunna välkomna ytterligare en del av Helsingborgs stads verksamhet till kvarteret Hermes. Vi har lyckats hitta en spännande lösning för verksamheten i en egen del av fastigheten, som erbjuder studenterna ändamålsenliga och moderna lokaler med närhet till kommunikationer i ett centralt läge, säger Mathias Cronqvist, kontraktsförvaltare på Newsec ­Asset Management.

– Vi ser fram emot flytten för att kunna samla flera enheter under samma tak, hitta synergieffekter och på så sätt öka måluppfyllelser för elever och studerande, säger Claes Calmram, rektor och enhetschef inom Arbets­marknadsförvaltningen.

Fastigheten omfattar totalt 53 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och vakansen uppgår efter uthyrningen till 2 000 kvadratmeter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration