Trampolinpark öppnar i Kungens Kurva

Bounce Scandinavia öppnar sin första trampolinpark i Norden i Kungens Kurva utanför Stockholm.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-09-06 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Bounce Scandinavia öppnar sin första trampolinpark i Norden i Kungens Kurva.
Bild: Bounce Scandinavia Holding


Initiativtagare till Bounce Scandinavia är Mikael Söderlindh, grundare till bland annat Happy Socks och Stutterheim. Bakom före­taget står även en rad framgångsrika entreprenörer från bland annat Apoex och Mojang (Minecraft).

– Bounce har presterat mycket bra internationellt och vi vet att de driver mycket trafik till de köpcentrum de etablerar sig i. Vårt mål är att öppna ett tiotal parker på fem år och vi är i full färd med att kon­traktera ­lokaler runt om i Norden, säger Daniel ­Dersén, vd för Bounce Scandinavia Holding.

Den nya Bounce-anläggningen är på cirka 4 100 kvadratmeter och öppnas i fastig­heten ­Segmentet i Kungens Kurva som ägs av ­Bonnier Fastigheter. Fastig­heten är placerad alldeles intill den nya planerade infarten till Kungens Kurva från Förbifart Stockholm. Handelsplatsen är på cirka 30 000 kvadratmeter och andra hyresgäster är Bygghemma.se, EM-möbler, K-Rauta och Kung­sängen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration