Gymnasium hyr i centrala Göteborg

Tobissongruppen hyr ut 2 600 kvadratmeter på Östra Hamngatan till LBS – kreativa gymnasiet, som ingår i Academedia-gruppen.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-08-31 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

– Det är mycket tillfredsställande att vi har tecknat ett långt hyresavtal för Tobissongruppens räkning och vi är stolta över att vi genom en snabb process fann en ny hyresgäst. Det är mycket glädjande att kunna välkomna LBS till Östra Hamngatan 13, säger Per Thoren, kundansvarig på Newsec Asset Management.

De nyrenoverade lokalerna har byggts om för att passa skolan.

– Vi ser fram emot att flytta verksamheten till ett ännu mer centralt läge i nya fräscha lokaler. Vi har verksamhet i grannfastigheten och har länge varit i behov av mer lokalyta, säger Daniel Elgh Lindberg, fastighetsansvarig på Academedia.

Newsec förvaltar den aktuella fastig­heten, som en del i ett större bestånd om 65 fastig­heter med en sammanlagd yta på ­cirka 130 000 kvadratmeter, på uppdrag av Tobissongruppen sedan 2014. LBS har tecknat ett tioårigt avtal för lokalerna.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration