Nytt skobutiks­koncept till Göteborg

Colliers uthyrningsteam har förmedlat en butikslokal till Vivobarefoot i Wallenstams fastighet på Engelbrektsgatan i Göteborg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-08-30 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Vivobarefoots syfte är att skapa en barfotakänsla. Nu öppnar de ny butik i Göteborg.
Bild: Wallenstam


Butikslokalen ligger ett stenkast från Kungsportsavenyn och är cirka 50 kvadratmeter stor. Vivobarefoot designas i London och görs med en patenterad sula som ger skon en unik funktion.

– Det har varit en tuff och rolig utmaning att hitta en central butikslokal för Vivobarefoot. Det känns roligt att vi lyckades hitta en lagom stor lokal i ett attraktivt läge och nu återstår att se om göteborgarna hoppar på barfotatrenden, säger Rozana Yevno Eriksson, uthyrningsansvarig på Colliers.

– Vivobarefoot säljer skor som ger foten total frihet och låter foten vara aktiv när vi står, går, springer och hoppar. Vivobarefoot gör skor för både barn och vuxna och för alla tillfällen från vardagsskor till träning. Nu ser vi fram emot att visa vårt koncept i Göteborg i vår nya fina lokal, säger Roger Jensen, vd för Vivobarefoot.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration