Nya restauranger till centrala Göteborg

Fyra nya restauranger har öppnat och ska öppna i Wallenstams lokaler runt Avenyn och i innerstaden inom kort.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-06-19 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Efter tio år på Bergakungen öppnar Danilo sin andra restaurang i Göteborg och slår till hösten upp portarna till en 900 kvadratmeter stor restaurang vid Biopalatset på Kungstorget.

– Precis som på Bergakungen ser vi oss som en eventkrog. Till oss kommer man med fördel före bion, den stora matchen, konserten eller efter lördagsshoppingen. Och jag vågar lova att nya Danilo blir en upplevelse för alla sinnen och för alla som har mer planer för dagen än "bara" ett restaurangbesök, säger Fredrik Sönne, krögare på Danilo.

Under våren öppnade Pinchos en ny tapasrestaurang om 500 kvadratmeter på Vasagatan. Ett stenkast därifrån får göteborgarna sitt egna argentinska steak house då Buenos Aires öppnade på Avenyn 1 i juli.

– Det är glädjande att vi nu kan öka innerstadens och Avenyns attraktionskraft ytterligare genom nya restauranger som kommer att kunna erbjuda intressanta matupplevelser men också inspirerande miljöer, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration