Sportshopen öppnar butik i Sisjön

Alaska Fastigheter hyr ut 4 500 kvadratmeter till Sportshopen som öppnar sin första butik i Göteborgsområdet.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-06-16 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Etableringen i Sisjön är Sportshopens första i Göteborgsområdet.
Bild: Alaska Fastigheter


– Med Sportshopens etablering stärker Sisjön sin ställning som regionens starkaste handelsområde för sport- och fritidsprodukter. Det är naturligtvis positivt för hela området, men framförallt för de sportbutiker som redan i dag finns på plats i Sisjön, säger Nils Rydh, vice vd för Alaska Fastigheter.

För Sportshopen innebär etableringen i Sisjön den första butiken utanför det traditionella gränshandelsområdet mellan Sverige och Norge, där företaget i dag finns i Grebbestad, Strömstad, Charlottenberg, Töcksfors, Uddevalla och Lysekil.

– Sisjön är ett spännande handelsområde som växer och utvecklas på ett positivt sätt med nya butiker och nya bostadsområden. En plats med en så stark tillväxt är självklart en plats där vi vill vara. Dessutom kompletterar vi det befintliga utbudet av sport- och fritidsartiklar på ett bra sätt vilket jag tror gynnar alla aktörer i området. Vår starkaste period är under våren och sommaren, så vi ser fram emot en flygande start när den nya butiken öppnat, säger Reinert Sörensson, ägare till Sportshopen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration