Aller samlar allt på Östergatan

Aller media flyttar in på cirka 3 500 kvadratmeter på Östergatan i centrala Malmö, lokaler som Försäkringskassan lämnar under sommaren.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-06-09 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Aller media samlar hela verksamheten i Öresund på Östergatan i Malmö.
Bild: Wihlborgs


Inflyttning beräknas till årsskiftet 2016/17.

– Vi är mycket glada över att välkomna Aller media till Wihlborgs när de nu väljer att samla all sin verksamhet i Skåne under ett och samma tak i Malmö, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter. Aller media tar nästan hälften av de ytor som Försäkringskassan lämnar för att flytta till större lokaler hos oss i Dockan. I fastigheten finns nu bara 4 000 kvadratmeter kvar att hyra ut, avslutar Anders Jarl.

Aller media kommer att flytta in på de fyra översta våningsplanen i Wihlborgs fastighet Erik Menved, som ligger centralt bara några minuters promenad från järnvägsstationen.

– Ambitionen är att skapa en kreativ, innovativ och social arbetsplats i centralt läge i Malmö där vi kan bjuda in kunder och partner till inspirerande aktiviteter, säger Bodil Ericsson Torp, vd på Aller media.

Cushman & Wakefield har varit hyresgästrådgivare till Aller Media.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration