Thormans flyttar till ny lokal i Hackefors

Thormans Entreprenad har flyttat till ny lokal i Klöverns fastighet Kättaren 7 i Hackefors i utkanten av Linköping.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-06-04 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Thormans Entreprenad hyr 1 500 kvadratmeter av Klövern.
Bild: Klövern


Fastigheten, som ligger i närheten av flygplatsen och Saab, ligger med anslutning till E4:an. Huset har till stora delar stått tomt under en tid sedan Servistik lämnade. Thormans har nu hyrt cirka 1 500 kvadratmeter blandat kontor och lager.

– Hackefors är numera rätt ensamt med att kunna erbjuda den här typen av lokaler där man kan kombinera representativa ­kontor med funktionella lager-/ logistik­ytor, så attraktiviteten i området har tilltagit, ­säger Anna Carnmalm, uthyrare på Klövern.

Thormans flyttade in i mitten av februari och har ett hyreskontrakt som löper på tre år. De är en ny hyresgäst hos Klövern och har valt att byta lokal då de haft behov av större ytor. I huset har Klövern även hyrt ut till Linköpings Cykel & Motor och Torpheimer.

– Uthyrningen till Thormans var den sista pusselbiten som behövdes för att Kättaren skulle kännas levande igen. Det känns extra kul när vi lyckades få till en så bra lösning åt hyresgästen där vi fick tillgodose alla deras behov på ett bra och yteffektivt sätt, säger Anna Carnmalm.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration