Nytt klädkoncept till Linköping

Den 24 mars hade det nya klädkonceptet Club Xprs premiär och slog upp portarna till sina två första butiker i Norrköping och Stockholm. Nu öppnar de ny butik i Linköping.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-06-03 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Club Xprs öppnar en butik om 1 900 kvadratmeter i Tornby.
Bild: JLL


JLL Retail Tenant Representation ansvarar för etableringen av konceptet, som under hösten öppnar en butik om 1 900 kvadratmeter i handels­området Tornby i Linköping.

– Vi har haft en fantastisk start av våra butiker i Barkarby och i Norrköping och ser mycket fram emot att öppna upp fler butiker inom kort, säger Victor Appelqvist, grundare och vd för Club Xprs.

JLL Retail Tenant Representation meddelar även att man söker efter ytterligare etableringsmöjligheter för Club Xprs inför 2017. Det handlar om ytor mellan 1 500 och 2 000 kvadratmeter på starka handelsplatser runt om i Sverige, främst i regionstäder.

– Det känns verkligen roligt att Club Xprs nu öppnat upp sina första butiker. Vi kommer under året att titta på framtida expansionsmöjligheter runt om på Sveriges handelsplatser, säger Martin Lindgren på JLL.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration