Ljudstudios och parkeringsservice i nytt kontorskoncept

En medlemsklubb mitt i City med fullservice och faciliteter som utomhuskontor, valet parking-service, ljudstudios, touch down-arbetsplatser, restaurang, café och möteslokaler. Kontorshuset GT 30 tillgodoser alla behov av service och flexibilitet som ett modernt företag behöver.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-05-21 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

I GT 30 har man skapat ett visningsrum hur det nya kontorskonceptet kommer att se ut.
Bild: Summit


Konceptet har tagits fram tillsammans med serviceföretaget Summit, sedan tidigare specialiserade på flexibla mötes- och arbetsplatser med tillgång till en hög servicenivå. GT 30 har en tydlig clubkänsla och oavsett om förhyrningen är ett kontorsplan, ett par arbetsplatser eller en "touch-down"-arbetsplats ger medlemskapet tillgång till ett unikt servicekoncept, på alla plan. Flera medlemskap är redan tecknade och i höst flyttar One Agency till GT 30 och ett av kontorsplanen.

Högsta service


– One Agency är i dag Sveriges mest snabbväxande IT-konsultbolag. Vi är ett värderingsstyrt och kulturstarkt företag. "Live Service" är en av våra core values som för oss innebär en ständig strävan att ge högsta service till våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi ställer samma höga krav på våra leverantörer avseende servicenivå som på oss själva. Valet blev därför GT 30, säger Andreas Grape, grundare av One Agency och fortsätter:

– Om våra kunder får valet parking-service och en varm kopp kaffe med ett leende i receptionen när de kommer så börjar resan på One Agency med en servicenivå utöver det vanliga. GT 30 delar vår syn på hur service ska upplevas.
Artikelbild

Jenny Björk är general manager för GT 30.
Bild: SummitFrågan är då vad de olika servicetjänsterna egentligen innebär? Jenny Björk är general manager för GT 30 och jobbar på Summit som sköter driften av kontorskonceptet.

– Valet parking-service är helt enkelt att man som gäst har möjlighet att få hjälp att parkera bilen i P-garaget under huset. I de båda ljudstudiorummen, som är utrustade med välisolerade väggar och teknik, kan man spela in en podcast eller göra ett ljudpålägg. Touch down-arbetsplatser är mobila arbetsplatser eller co-workingspaces som de också kallas, förklarar Jenny Björk.

Unikt koncept


Grev Turegatan 30 uppfördes i början av 70-talet för att ursprungligen fungera som banklokal och huvudkontor. Fastigheten är nu under ombyggnad och modernisering och parallellt med byggprojekteringen har ett helt unikt koncept vuxit fram.

– Vi såg i ett tidigt skede fastighetens potential för ett helt nytt koncept. De stora gemensamma ytorna, gården, husets höga kvalitet och läge skapar utmärkta möjligheter till kreativa lösningar och flexibilitet utöver det vanliga. Här kan vi erbjuda något alldeles extra i servicenivå och vi är mycket glada att kunna hälsa One Agency välkomna. One Agencys kontorsytor är cirka 260 kvadratmeter och behovet av flexibilitet och service i övrigt tillgodoses genom medlemskapet i GT 30, säger Lars Edberg, chef förvaltning på Afa Fastig­heter, som äger fastigheten.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration