Ny restaurang på Centralen

Nyligen invigdes Nya Boston Grill och ombyggda O’Learys på Stockholms Centralstation.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-05-15 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nya Boston Grill öppnade i mars på Stockholms Centralstation.
Bild: Jernhusen


– Med spännande och inbjudande restauranger ges ett varierat och underhållande utbud på Stockholms Centralstation. På ­Boston Grill sitter gästerna ned i en rogivande miljö med god mat och tillhörande dryck. På O’Learys finns stämningen och sporten. Båda restaurangerna är sköna oaser i stationsmiljön för möten mellan människor, säger Lars Edengréen, vd för SSP Sverige.

Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen:

– Stockholms Centralstation är en av Sveriges största mötesplatser där de som reser, arbetar, bor och besöker Stockholm kan mötas över god mat och dryck. Boston Grill och O’Learys bidrar till den varierade mix som förstärker upplevelsen på stationen.

O’Learys öppnade 2005 i lokalerna och har nu byggts om och gett plats till Boston Grill som öppnade i december 2015.

– Vi är mycket stolta att finnas på Stockholms Centralstation med både O’Learys som är "Your Second Living Room" och med Boston Grill som erbjuder matupplevelser i toppklass med varm och personlig service, säger Christian Bellander, tillförordnad vd för O’Learys Trademark, franchise­organisationen bakom koncepten.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration