Platzer hyr ut i Lundby

Ett tioårigt hyresavtal för en kontorslokal om 2 356 kvadratmeter i Lundby i Göteborg har tecknats mellan Platzer Fastigheter och Lundby Stadsdelsförvaltning.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2016-04-13 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Kontor. Lundby stadsdelsförvaltning flyttar in i sitt nya kontor i oktober.


– Vi behöver flytta från nuvarande lokaler då Bjurslättsskolan växer. Vi är mycket nöjda över att ha hittat nya lokaler hos Platzer och ser fram emot att flytta till hösten, säger Christer Samuelsson, stadsdelsdirektör på Lundby Stadsdelsförvaltning.

Stadsdelsförvaltningen Lundby erbjuder kommunal service till omkring 48 700 invånare. På uppdrag av stadsdelsnämnden erbjuder de stöd, service och tjänster till invånarna, bland annat inom områdena förskola, skola, fritid samt hälso- och sjukvård.

– Vi är mycket glada att Lundby Stadsdelsförvaltning har valt vår fastighet på Vågmästaregatan 1 för sitt nya kontor. Området befinner sig i ett spännande skede då hela Kvillebäcken är under ombyggnation och Backa­plan står inför stora förändringar. Vi tror att Lundby Stadsdelsförvaltning kommer att trivas i miljön och de passar väl in med befintliga hyresgäster i huset, säger Ulrica Sjöswärd, marknadsområdeschef för Platzer Fastigheter.

Inflyttning är planerad till oktober 2016.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration