Food Village öppnar i Hammarby Sjöstad

På Virkesvägen i Hammarby Sjöstad öppnar i mars Food Village i lokaler om 1 200 kvadratmeter som de hyr av Svenska Hus.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-04-21 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Mat. Food Village öppnar i mars i Hammarby Sjöstad.


Food Village är Stockholms nya restaurang- och saluhallskoncept och erbjuder en ny mötesplats för hållbara matupplevelser. Verksamheten består av restaurang, café och en livsmedelsbutik med fullsortiment.

– Etableringen i Hammarby Sjöstad hade aldrig kommit på plats om det inte varit för Svenska Hus engagemang och kompetens. Att lyckas med ett sådant här koncept kräver en fastighetsägare som är lika engagerad som vi är och det har vi upplevt med Svenska Hus från dag ett, säger Mats Holmberg, delägare och grundare av Food Village.

För restaurangens konceptuella leverans står stjärnkocken Gustav Otterberg. Han fick sin första köksmästartjänst redan som 22-åring och har sedan dess varit verksam både på Leijontornet och på Restaurang Ekstedt, där han var en stor bidragande faktor till bland annat en stjärna i Guide Michelin samt den internationella mästarklasstämpeln i White Guide.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration