Paradiset öppnar i city

Den ekologiska matvarukedjan Paradiset öppnar en ny butik i Pembrokes Hästen 21 i korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan i Stockholm. Det blir kedjans andra varuhus i Stockholm.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-04-20 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Ekologiskt. Paradiset öppnar i city.


Butiken blir nästan 1 200 kvadratmeter stor och kommer att fokusera på framförallt färskvaror. Unikt för det nya läget är att det blir Sveriges första pop up-butik för matvaror.

– Läget kan inte bli bättre. Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset för en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Med 800 parkeringsplatser tvärs över gatan blir det även lätt att göra sin veckohandling. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer, säger Johannes Cullberg, grundare och vd för Paradiset.

Pembroke Real Estate planerar att bygga om fastigheten Hästen 21, för att modernisera och öppna upp kvarteret. Till dess att beslut fattas i frågan kommer Paradiset och ett urval av aktörer fylla lokalerna och skapa en levande och modern miljö mitt i citys gamla bankkvarter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration