Budwheels flyttar in i Kyrkan

Budwheels flyttar till en lokal om 2 000 kvadratmeter i medieklustret i Frihamnen i Stockholm.

Skriven av Henrik Ekberg 2016-04-18 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Frihamnen. Budwheels flyttar till Kyrkan i Magasin 6 i Frihamnen.
Bild: Stockholms Hamnar


Stockholms Hamnar har tecknat hyresavtal med Budwheels som har lager i Hammarby Sjöstad och delvis flyttar till Magasin 6 i Frihamnen. Lokalen kallas Kyrkan eftersom den påminner om en kyrksal med sju meter i takhöjd.

– Det är verkligen kul att vi har hittat en hyresgäst som passar in i medieklustret. Det är en originell lokal och dessutom den största lokalen i Magasin 6, säger Karin Brofelth, fastighetschef på Stockholms Hamnar.

Budwheels tillhandahåller dygnet-runt-bud, magasinering, replokaler och biluthyrning samt är specialiserade på att hantera ljud, ljus, musikinstrument, teaterdekor, musik- och filmutrustning.

– Frihamnen är en bra adress för oss då vi har många kunder även i det området. Vi kör och förvarar mycket åt företag i nöjesbranschen, till exempel alla Stockholms teatrar och övriga nöjesfält, varav många finns på Östermalm och i innerstan, säger Therese Ludwigsson, vd på Budwheels.

Hela Magasin 6 är cirka 35 000 kvadratmeter stort och har runt 80 olika hyresgäster.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration