Kommunal flyttar till Chokladfabriken

Skanska har tecknat ett hyresavtal med Svenska Kommunalarbetareförbundet. Kommunal flyttar den 1 februari nästa år in i nya skräddarsydda lokaler på 1 260 kvadratmeter i Chokladfabriken i Sundbyberg.

Skriven av Sofia Carlsson 2010-01-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

– Chokladfabriken är med dess servicekoncept, charm samt närheten till service och kommunikationer ett bra val för oss, säger Anders Bergström, Svenska Kommunalarbetareförbundet.

– Vi hälsar Kommunal varmt välkomna till Chokladfabriken och önskar dem all lycka i sin verksamhet. Det är glädjande att Chokladfabriken som utvecklats till en av Sundbybergs mest attraktiva fastigheter fortsätter att attrahera hyresgäster, säger Jan Odelstam, vd för Skanska Fastigheter Stockholm.

Chokladfabriken är Marabous sekelgamla fabrik som Skanska förädlat och byggt om till moderna och flexibla kontorslokaler i centrala Sundbyberg. Runt hörnet ligger Marabou-parken, som förra året utsågs till Sveriges vackraste, och Europas näst vackraste, park.

I huset finns bland annat café/bistro, konferenscenter, gym, cykelförvaring och parkeringsplatser och ett stenkast därifrån ligger buss, pendeltåg, tunnelbana och flygbuss.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration