King till Sturegatan

Aberdeen och SEB Trygg Liv hyr ut cirka 840 kvadratmeter till reklambyrån King i Humlegården 57 på Sturegatan 10 i Stockholm. King hyr de två översta planen i fastigheten och flyttar in i december i år.

Skriven av Sofia Grymer 2013-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Reklambyrån King flyttar in i de två översta planen i fastigheten Humlegården 57 på Sturegatan 10.
Bild: Pixprovider


– Vi är stolta över att kunna erbjuda King fantastiska kontorslokaler i ett av Stockholms mest attraktiva lägen, mitt emellan Stureplans puls och Humlegårdens grönska. Sturegatan 10 är en funktionalistisk fullträff som renoveras till toppmodern standard för hyresgäster av högsta dignitet, säger Erik Skalin, uthyrningschef på Aberdeen Asset Management.

Sturegatan 10 omfattar totalt 6 500 kvadratmeter fördelat på sju plan som blev vakanta i början av året. Huset är ritat av arkitekten Björn Hedvall och var ett av de första exemplen på funktionalistisk arkitektur i Stockholm när det byggdes 1930. En smal L-formad pelarbyggd huskropp ger mycket yteffektiva lokaler med bra ljusinsläpp till alla kontorsplatser. Den tekniska standarden är hög vilket ger god klimatkomfort. 

Fastigheten är miljöcertifierad som Green Building. 


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration