Nio nya hyresgäster i Port 73

Den 28 augusti invigs en nybyggd del av Atrium Ljungbergs Port 73 i Haninge. De 10 000 kvadratmeterna är fullt uthyrda till nio olika hyresgäster.

Skriven av Sofia Grymer 2013-06-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Den Norrlandsbaserade hamburgerkedjan Big Boy är en av de nya hyresgästerna i den nybyggda delen av Atrium Ljungbergs Port 73 i Haninge som invigs den 28 augusti.
Bild: Atrium Ljungberg


I den nybyggda delen öppnar Willys en stor dagligvarubutik. Den kompletteras med det internationella storföretaget Picards utbud av fryst mat och av Mickes Fisk, en lokal fisk- och delikatessbutik.

Dessutom är det klart att fyra olika restaurang- och kafékoncept slår upp sina portar; restaurangkedjan Chop Chop med asiatiskt kök, den Norrlandsbaserade hamburgerkedjan Big Boy, det italienska konceptet Al Forno med pizza och pasta samt kafékedjan Waynes Coffee. På övre plan öppnar modeföretaget Lager 157 som valt Port 73 som sin första etablering i Stockholm och vid årsskiftet invigs Nordic Wellness med gym och friskvård på samma plan.

– Det är väldigt roligt att vi i rådande konjunktur kan presentera ett så starkt och spännande innehåll inför öppningen den 28 augusti, säger Peter Svanberg, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration