Genesta hyr ut till möbelkedja

Genesta har tecknat ett långt hyresavtal om 3 400 kvadratmeter med möbelkedjan Mio i Värmdö Marknad i utkanten av Stockholm.

Skriven av Sofia Grymer 2013-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Att Mio öppnar en ny butik på Värmdö Marknad innan sommaren är ett värdefullt tillskott för alla andra populära butiker här", säger Ted Söderlund, asset manager för Värmdö Marknad.
Bild: Mio


– Att Mio öppnar en ny butik på Värmdö Marknad före sommaren är ett värdefullt tillskott för alla andra populära butiker här. Förutom att bredda urvalet av tillgängliga produkter och tjänster kommer den nya butiken också att locka fler besökare till handelsplatsen. Fram­över kommer vi att skapa ytterligare 2 400 kvadratmeter butiksyta för andra ledande butiker, säger Ted Söderlund, asset manager för Värmdö Marknad.

– I början av sommaren öppnar vi vår nya butik på Värmdö Marknad som är den nionde i Stockholms­regionen. Stockholmsmarknaden expanderar fort, och genom att etablera den här nya butiken når vi kunder i regionens östra delar, säger Christina Ståhl, vd för Mio.

Optimal har samarbetat med Genesta under hyresprocessen.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration