Victoria’s Secret till Sverige

Det världsberömda underklädesföretaget Victoria’s Secret öppnade sin första butik i Sverige på Stockholm Arlanda Airport den 6 april.

Skriven av Sofia Grymer 2013-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Butiken är 109 kvadratmeter stor och erbjuder väskor, plånböcker, scarfs, underkläder, parfymer och hårvårdsprodukter bland annat.
Bild: Victoria's secret


Den finns innanför säkerhetskontrollen på Terminal 5 och är inriktad på skönhetsprodukter och accessoarer.

Victoria’s Secret har funnits i 35 år och har över 1 000 butiker världen över. Victoria’s Secret har tidigare inte haft några butiker i Sverige men varumärket är välkänt bland svenskar, bland annat tack vare att flera svenska supermodeller som Caroline Winberg, Elsa Hosk och Frida Gustavsson har gått deras visningar.

– Det känns otroligt kul att vi är först med Victoria’s Secret i Sverige. Vi har under de senaste åren arbetat hårt för att höja Arlanda som shoppingdestination för att möta det ändrade beteendet hos våra resenärer.

- Att ytterligare ett internationellt premiumvarumärke nu väljer att etablera sig hos oss visar att vi är på rätt väg, säger Roel Huinink, vd på Arlanda Schiphol Development Company AB, som ansvarar för utveckling av butiker, restauranger och kommersiell service på Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport.

Arlanda Schiphol Development Company ägs till 40 procent av Schiphol Group Amsterdam och 60 procent av koncernen Swedavia, som äger flygplatserna.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration