K-rauta flyttar sitt svenska huvudkontor

K-rauta väljer att placera sitt svenska huvudkontor hos Bonnier Fastigheter i Akalla. K-rauta flyttar in i sina nya lokaler i fastigheten Vanda 3 under maj. Uthyrningen omfattar drygt 1 800 kvadratmeter kontor.

Skriven av Sofia Grymer 2013-05-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Vårt huvudkontor placeras strategiskt rätt med närhet till bra kommunikationer", säger Johan Wiklund, vd på K-rauta
Bild: Bonnier Fastigheter


– Det är roligt att K-rauta väljer att flytta sitt svenska huvudkontor till vår fastighet i Akalla. Fastigheten i sig är toppmodern och anpassad för verksamheter med väldigt höga krav på klimat och säkerhet. Dessutom finns det ett stort serviceutbud till hyresgästerna i fastig­heten, vilket jag tror passar K-rauta bra, säger ­Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

– För oss innebär den här uthyrningen att vårt huvud­kontor placeras strategiskt rätt med närhet till bra kommunikationer och i en fastighet med all tänkbar service, säger Johan Wiklund, vd på K-rauta.

Fastigheten Vanda 3 uppfördes av Bonnier på 90-­talet. Det var när logistiken med tung trafik inne i staden började bli jobbig för tidningarna i Marieberg som Bonnierkoncernen valde att bygga ett nytt toppmodernt tryckeri här. I och med Förbifart Stockholms placering så kommer läget att ytterligare förbättras. Under 2013 avslutas ett projekt med att byta ut de gamla tryckpressarna till nya digitala vilket kräver betydligt mindre utrymme och skapar möjligheter att vidareutveckla fastigheten för nya verksamheter. Sedan tidigare är utöver Bold Printing bland annat Loomis, Inter Xion och Tele 2 hyresgäster.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration