Brostaden tar huvudkontor till Upplands Väsby

Brostaden har tecknat hyreskontrakt med Envirotainer, en världsledande leverantör av temperaturreglerade containerlösningar för flygtransport, främst inom läkemedels- och bioteknikindustrin.

Skriven av Sofia Grymer 2013-04-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Med de nya, modernare lokalerna skapar vi förutsättningar för att fortsätta vara det snabbväxande globala företag vi är i dag", säger Gustaf Ljunggren, vd på Envirotainer.
Bild: Brostaden


De flyttar nu både sitt huvud­kontor och sin produktions- och forskning & utvecklingsverksamhet från nuvarande lokaler i Knivsta. Totalt rör det sig om 6 860 kvadratmeter.

Huvudkontoret kommer att flytta in i en kontorslokal om 1 220 kvadratmeter på Johanneslundsvägen i Upplands Väsby i juni. På Tallbacksgatan i Rosersberg kommer produktion och forskning & utveckling att flytta in i en lokal om 5 640 kvadratmeter efter sommaren. I Rosersberg utvecklas Stockholm Nord logistikcenter, ett område med ett optimalt logistikläge utmed E 4.

– Vi är mycket glada att Envirotainer väljer att hyra av oss och att vi har kunnat möta deras nya lokalbehov. Det stora intresset vi ser för företag att etablera sig i Rosersbergs nya logistikkluster känns naturligtvis också mycket roligt. Vi hälsar Envirotainer varmt välkomna som kund hos oss, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

– Det handlar om en satsning på framtiden. Med de nya, modernare lokalerna – ämnade för vår verksamhet – skapar vi förutsättningar för att fortsätta vara det snabbväxande globala företag vi är i dag, säger Gustaf Ljunggren, vd på Envirotainer.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration