Coor till Kista Entre

I november flyttar Coor in i Vasakronans Kista Entré. Coor hade som ett av sina grundkrav att de skulle sitta i en miljöcertifierad fastighet.

Skriven av Therese Aronsson 2013-03-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Coor har i likhet med Vasakronan ett starkt engagemang för hållbarhetsfrågorna", säger Roland Bäckrud.
Bild: Vasakronan


Kista Entré är en av flera Leed-certifierade fastigheter i Vasakronans bestånd. Fastigheten är också byggd för att kunna erbjuda en effektiv serviceleverans till hyresgästerna, med gemensam reception, godsmottagning, vaktmästeri, café och restaurang.

– Coor har i likhet med Vasakronan ett starkt engagemang för hållbarhetsfrågorna. Kista Entré uppfyller alla de krav som ställdes och Coor blir nu ytterligare en, av de totalt tusen, som i dag har valt att teckna ett grönt hyresavtal med Vasakronan, säger Ronald Bäckrud, regionchef i Stockholm på Vasakronan.

Vasakronan och Coor har sedan 2009 haft ett nära samarbete för leverans av servicetjänster till Vasakronans kunder. Vasakronans eget kontor på Klara Zenit, som blev klart i december 2012, är en skarp testmiljö för moderna kontorslösningar. Coors nya kontor i Kista ger en möjlighet att etablera ytterligare en skarp testmiljö, här med extra fokus på servicetjänster.

– Servicetjänsterna är i dag en naturlig del av företagens kontorslösningar. Som fastighetsbolag är det viktigt att vi hela tiden utvecklar vårt erbjudande till en helhet tillsammans med professionella partners. Jag tror att de erfarenheter som Coor och vi tillsammans nu skaffar oss kommer att vara till stor nytta för våra kunder, säger Ronald Bäckrud.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration