Vasagatan 11 fullt uthyrd

I mars respektive juni flyttar Sparbankernas Service och The Brand Union in i DNB Næringseiendoms fastighet på Vasagatan 11. I och med uthyrningarna, som sköttes av Humlegården Fastigheter, är fastigheten fullt uthyrd. Till grannar får de Autoliv, IPQ och Pandox.

Skriven av Therese Aronsson 2013-03-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Vi ser Vasagatan 11 som ett landmärke i Stockholm med en fantastisk möjlighet att göra en annorlunda lösning och med en väl fungerande infrastruktur runt omkring", säger Lars Axelsson.
Bild: Humlegården


– Vi har haft stor efterfrågan på lokaler i fastig­heten det senaste åren och det är väldigt roligt att huset nu är fullbelagt. Under hösten genomfördes en renovering av entrén, vilket har uppskattats av kunderna, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastig­heter.

– För oss är vår lokal en viktig del i vårt eget varumärkesbyggande och ett sätt att särskilja oss från övriga branschen. Vi ser Vasagatan 11 som ett landmärke i Stockholm med en fantastisk möjlighet att göra en annorlunda lösning och med en väl fungerande infrastruktur runt omkring, säger Lars Axelsson, vd på The Brand Union.

Rådgivare åt The Brand Union var Jones Lang Lasalle.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration