O’Learys till Tolv Stockholm

När SGA Fastigheters projekt Tolv Stockholm öppnar i gatuplanet till Tele2 Arena under hösten 2013 finns sportbaren O’Learys där med ett 4 000 kvadratmeter stort eventcenter.

Skriven av Therese Aronsson 2012-10-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Bowlingcenter, en bordtennisavdelning och en minigolfanläggning kommer att finnas i O’Learys sportbar som öppnar i Tolv Stockholm hösten 2013.
Bild: SGA Fastigheter


Där kommer det bland annat att finnas ett stort bowlingcenter, en bordtennisavdelning och en minigolfanläggning. Dessutom kommer det att finnas en läktare med tillhörande storbildsskärm.

– Det kommer att bli en state of the art-anläggning som slår besökaren med häpnad. SGA Fastigheter efterfrågade en nyskapande anläggning, och det här går hand i hand med vår satsning på att få kunder att stanna längre i fastigheter där vi etablerar oss. Här kan man spendera tid tillsammans både före och efter matcherna, säger O’Learys vd Wilhelm Vintilescu.

Tolv Stockholm är ett led i att utveckla området till en levande destination som lockar besökare även då det inte pågår evenemang i områdets arenor.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration