Restaurang till Solna Strand

Restaurangkedjan Fattoush med libanesisk inriktning öppnar i mars en servering i fastigheten Päronet 6 på Solna Strandväg 3.

Skriven av Therese Aronsson 2012-10-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Att lyssna på vad våra kunder vill ha är viktigt för oss och vi hoppas att restaurangen blir ett positivt tillskott", säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.
Bild: Gustav Kaiser/Humlegården


Fastighetsägaren Humlegården hade tidigare tillfrågat sina kunder i Solna Strand om vilka förbättringar de önskade. Då kom det fram att det fanns ett behov av fler lunchrestauranger.

– I våra fastigheter i området finns ett antal lunchrestauranger med varierad inriktning och vi är glada att nu få ytterligare bredd i utbudet. Allt fler innerstadsföretag väljer att flytta utanför stan. I takt med det har vi upplevt att önskemål och krav har ändrats. Att lyssna på vad våra kunder vill ha är viktigt för oss och vi hoppas att restaurangen blir ett positivt tillskott, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration