Sats till Signalfabriken

Hösten 2013 flyttar Sats in i Signalfabriken i Sundbyberg. Där har de hyrt cirka 5 000 kvadratmeter av Newsec, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken. Förutom ett 3 000 kvadratmeter stort gym kommer Sats även att flytta sitt huvudkontor dit.

Skriven av Therese Aronsson 2013-02-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Med de spännande lokalerna i Signalfabriken och det centrala läget stärker vi vår position som Nordens ledande träningsföretag", säger Christian Mannerstråle.


– Tillsammans med välkända kedjor, lokala butiker och serviceinriktade verksamheter kommer Sats bidra till att Signalfabriken blir Sundbybergs nya mötesplats med en härlig mix av handel, service och upplevelser, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management.

– Genom att vi flyttar både huvudkontoret och träningscentret under samma tak kommer vi närmare den dagliga verksamheten. Samtidigt ökar synligheten för vad vi arbetar med mot kontorsgäster och partners. Med de spännande lokalerna i Signalfabriken och det centrala läget stärker vi vår position som Nordens ledande träningsföretag, och bidrar till att hjälpa ännu fler att träna regelbundet, säger Christian Mannerstråle, Nordic development manager på Sats.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration