Raysearch till Sveavägen

Hösten 2014 flyttar det medicinska företaget Raysearch in på 3 000 kvadratmeter i Diligentias kontorsprojekt Sveavägen 44. De har valt plan sju, vilket är den näst högsta, och till kontoret hör en 500 kvadratmeter stor terrass.

Skriven av Therese Aronsson 2013-01-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Raysearch har valt plan sju, vilken är den näst högsta, och till kontoret hör en 500 kvadratmeter stor terrass.
Bild: Wingårdhs


Till grannar får de bland annat Klarna, Arbetsgivarverket och ett nytt hotell som Nobiskoncernen ska öppna. Sveavägen 44 omfattar totalt 50 000 kvadratmeter.

– Vi är mitt uppe i en strategisk omvandling där vi utökar organisationen med nya funktioner. Vi behöver därför plats för fler medarbetare och kommer dessutom att ha behov av att kunna använda våra lokaler för exempelvis utbildning av kunder och produktdemonstrationer i mycket större utsträckning än idag. Vi har haft siktet inställt på yteffektivitet och flexibilitet.

- Att vi valde Diligentias erbjudande är ett resultat av att de kan leverera detta, och vi har också fått en bra uppfattning av bolagets långsiktighet och fokus på ett nära och lyhört samarbete med hyresgästerna, säger Johan Löf, vd på Raysearch.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration