Hilton blir Scandic

När Scandic öppnar sitt femte hotell i Malmö har de valt Hiltons tidigare lokaler vid Triangeln.

Skriven av Therese Aronsson 2012-08-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Scandic


Scandic flyttar in i den välkända hotellfastigheten vid Triangeln i Malmö, där Hilton tidigare hade verksamhet, den 1 januari. Det blir Scandics femte hotell i staden. Parallellt med inflyttningen påbörjas en renovering och uppgradering av de 216 rummen och alla publika ytor.

– Läget för hotellet är helt perfekt och det känns otroligt bra att kunna öppna i Scandicregi när hela Triangeln färdigställs under 2013. Närheten till kommunikationer, centrum och shopping är en stor fördel, säger Joakim Elveroth, hotelldirektör på Scandic S:t Jörgen och distriktsdirektör för Scandic region Syd.

– Vi är glada över att en så välkänd, stark och etablerad aktör tar över verksamheten. Hotellet ligger i Malmös bästa läge. Det har ett stort antal möteslokaler med hög kapacitet och festvåning, vilket är vad Scandic letat efter, säger Anders Kjellin, Vasakronans regionchef för Öresund.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration