Fullt i Point Hyllie

One Nordic AB tar plats i Point Hyllie.<br /> – De goda kommunikationerna bidrog starkt till beslutet att flytta till Point Hyllie, säger Jan Bardell.

Skriven av Therese Aronsson 2012-08-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Annehem


De sista kontorsytorna i Point Hyllies andra etapp knep One Nordic AB. Företaget, som är totalleverantör inom energiteknik och entreprenad, kommer att placera sitt huvudkontor i Hyllie. Till grannar får de bland annat Sydvatten, Wistrands Advokatbyrå och John Deere.

– De goda kommunikationerna bidrog starkt till beslutet att flytta till Point Hyllie. Det blir smidigt och enkelt för våra medarbetare och besökare att ta sig till oss. Dessutom värdesätter vi Point Hyllies miljöfokus, säger One Nordics vd Jan Bardell.

Point Hyllie kommer att bestå av fyra byggnader när det står klart. Utöver de två kontorsbyggnaderna som är färdiga blir det ett hotell, som ska drivas av Nordic Choice och ytterligare ett kontorshus på 20 000 kvadratmeter, som startat under 2013.

– Vi har fått en mycket positiv respons på projektet och det pågår diskussioner med flera intressanta företag om lokaler i den fjärde etappen, säger Annehems vd Pia Andersson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration