"Sveriges Snyggaste Kontor blir ännu bättre"

Succén Sveriges Snyggaste Kontor är tillbaka. Och ditt kontor kan vinna.<br /> – Det betyder mycket för personalen att ha Sveriges snyggaste kontor, säger Rolf Andersson, Lokalnytts vd och grundare.

Skriven av Therese Aronsson 2012-06-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Förra året vann spelföretaget Dice. I år kan ditt kontor bli Sveriges snyggaste kontor.
Bild: Niclas Liedberg


Förra året vann spelföretaget Dice. I år kan ditt kontor bli Sveriges snyggaste kontor. Lokalnytts succétävling från förra året drar igång igen och redan nu kan du gå in och nominera ditt kontor på www.sverigessnyggastekontor.se.

– Det är en rolig grej för personalen och företaget, det är teambildande. Att kunna säga att man har Sveriges snyggaste kontor gör medarbetarna stolta. Det är också ett sätt för företaget att marknadsföra sig och göra bra rekryteringar. Jag hoppas att det nomineras väldigt många snygga kontor. Var ni med förra året utan att vinna kanske ni vinner i år, säger Rolf Andersson, vd på Lokalnytt.

Från och med 17 september kan du rösta på ditt favorit­kontor. Bland de kontor som fått flest röster kommer en jury att välja ut en vinnare, efter att ha ­varit runt och tittat på dem. Juryn består av personer väl insatta i fastighetsbranschen och ordförande är stjärnarkitekten Gert Wingårdh.
Artikelbild

"Att kunna säga att man har Sveriges snyggaste kontor gör medarbetarna stolta." Rolf Andersson, vd, Lokalnytt
Bild: Emma Granberg


Vinnaren kommer att utses den 22 november på Berns Salonger. Priset är ett värdefullt konstverk av en känd konstnär. Nytt för i år är att ett andra- och tredjepris delas ut, och att även fastighetsägarna prisas.

– Fastighetsägaren har stor betydelse för att man ska kunna skapa ett snyggt kontor, konstaterar Rolf Andersson.

I samband med prisutdelningen kommer det att hållas ett seminarium, med Tilde de Paula som moderator, som tar upp olika aspekter kring snygga kontor. Bland annat kommer paneldiskussioner att hållas med nyckelpersoner inom branschen.

Att vara med på seminariet kostar 995 kronor och då ingår en tvårätters lunch.

Vad har du för förväntningar?


– Tävlingen kommer att bli ännu bättre än förra året. Vi siktar på ett fullsatt Berns, tar fram ett spännande seminarium och hoppas på många nomineringar. Mer än så kan jag inte avslöja än, säger Rolf Andersson.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration