New York Legends vänder hemåt

Jefast hyr ut 2 000 kvadratmeter till New York Legends, som öppnar restaurang och sportbar i Nya Söderpunkten i Helsingborg.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-07-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

New York Legends är den senaste klara hyresgästen i Nya Söderpunkten i Helsingborg.
Bild: Fojab


– Vi hälsar New York Legends välkomna till Nya Söderpunkten och Helsingborg. De kommer tillsammans med SF Bio och ett flertal andra restauranger att skapa nordvästra Skånes nya nöjesplats, säger Bo Jertshagen, ägare av Jefast fastigheter.

– New York Legends bjuder på en atmosfär av en kvarterskrog i New York med en vision om att skapa en mötesplats där alla oavsett ålder kommer att trivas. Det finns ett genuint sportintresse i Helsingborg och vi kommer naturligtvis att ha ett stort fokus på det lokala föreningslivet med många härliga sportupplevelser året om. New York Legends kommer att etableras i många av Sveriges större städer men just Helsingborg har varit högst upp på vår önskelista eftersom det var här vi en gång började för nästan 25 år sedan, säger Alex Vallin, vd för New York Legends.

Jefast har genom TAM Retail, som ansvarar för projektledning och uthyrning, tidigare även tecknat avtal med bland andra Axfood/Hemköp och SF Bio, därmed är 70 procent uthyrt i Nya Söderpunkten.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration