Friskis & Svettis till Hagastaden

Friskis & Svettis Stockholms mål är att göra Stockholm till världens friskaste stad. Atrium Ljungberg vill samverka för att det ska bli verklighet.

Skriven av Therese Aronsson 2012-06-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Thomas Carlgren


I början av 2013 beräknas Friskis & Svettis nya anläggning på Gävlegatan i Hagastaden öppna. Där har de även hyrt kontor av fastighetsägaren Atrium Ljungberg.

– I de nya lokalerna hos Atrium Ljungberg kommer vi att kunna utveckla vår verksamhet med lustfylld träning på ett mycket positivt sätt. Och som en av flera aktörer i Hagastaden, där fokus ligger på hälsa och välbefinnande, finns riktigt goda förutsättningar att uppnå föreningens målsättning att få så många som möjligt att motionera och därmed göra Stockholm till världens friskaste stad, säger Peter Rogeman, chef för Friskis & Svettis Stockholm.

– Vår affärsidé är att skapa helhetsmiljöer. Just i Haga­staden innebär det att vi förenar arbetsplatser, service och kultur på ett sätt som överensstämmer med visionen för hela området. Att möta upp det befintliga och kommande behovet av motion och hälsa genom samarbetet med Friskis & Svettis känns betydelsefullt och vi samverkar gärna till att göra Stockholm till världens friskaste stad, säger Micael Averborg, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration