Hälften uthyrt i Signalfabriken

H&M och Lindex kommer att flytta in i Signalfabriken när den är klar i september 2013. Där har de hyrt 1 500 respektive 750 kvadratmeter. Newsec har för Alectas räkning tecknat hyresavtalen.

Skriven av Therese Aronsson 2012-10-18 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Blandstad. Kvarteret Signalfabriken omfattar 5 000 kvadratmeter handels- respektive kontorsyta, samt hotell och 120 lägenheter.
Bild: Koncept


– Vi är stolta över att kunna välkomna två starka varumärken i form av H&M och Lindex till Signalfabriken. Nu fokuserar vi uthyrningsarbetet på butikslokaler från 50 till 1 000 kvadratmeter och kontor från 250 till 5 000 kvadratmeter, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.

Kvarteret Signalfabriken omfattar 5 000 kvadratmeter handels- respektive kontorsyta, samt hotell och 120 lägenheter. Det blir en komplettering till dagens stadskärna i Sundbyberg. Invigningen är beräknad till slutet av september 2013.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration