Protector Försäkring till Tändstickspalatset

I september flyttade Protector Försäkring till Tändstickspalatset, där de hyr 150 kvadratmeter av fastighetsägaren Midroc.

Skriven av Therese Aronsson 2012-10-14 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Vacker. "Vi har valt Tändstickspalatset för det centrala läget, de trevliga lokalerna och den vackra fastigheten", säger Hans Didring.
Bild: Åke E:son Lindman


– Vi har valt Tändstickspalatset för det centrala läget, de trevliga lokalerna och den vackra fastigheten som gör att kontoret lämpar sig väl för representation, säger Hans Did- ring, Sverigechef för Protector Försäkring.

– I Tändstickspalatset kan vi erbjuda både mindre lokaler i kontorshotell och större kontor. Det kan våra kunder dra nytta av allt eftersom de växer och får större lokalbehov, säger Jesper Annerstedt, affärschef i Midroc Real Estate.

Tändstickspalatset ligger på Västra Trädgårdsgatan 15 och är en kontorsbyggnad anpassad för ett modernt arbets- sätt och som erbjuder service i form av konferenslokaler, kontorsnära tjänster via en gemensam reception samt en motionsanläggning.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration