Apoteket till Arenastaden

I april 2013 lämnar Apoteket sina lokaler i fastigheten Fatburen på Södermalm och flyttar sitt huvudkontor till Solna.

Skriven av Therese Aronsson 2012-09-11 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

I Arenastaden och fastigheten Farao 8 har de tecknat ett tioårigt kontrakt med Fabege med ett hyresvärde på cirka tio miljoner kronor per år.
Artikelbild

Citykänsla. "Arenastaden är det naturliga valet för dem som söker citykänsla men i ett modernt och hållbart område", säger Christian Hermelin.
Bild: Fabege


– Ytterligare ett stort företag med starkt varumärke väljer nu att lägga sitt huvudkontor i Arenastaden. Att Apoteket också har valt Arenastaden bekräftar att vi är på rätt väg att realisera vår vision för den nya stadsdelen. Arenastadens unika sammansättning och goda läge skapar de bästa förutsättningarna för en levande stadsdel och en attraktiv arbetsplats. Arenastaden är det naturliga valet för dem som söker citykänsla men i ett modernt och hållbart område, säger Fabeges vd Christian Hermelin.

– Vi förvärvade fastigheten med en stor vakans i slutet av förra året i syfte att kunna tillhandahålla moderna kontorsytor i Arenastaden med kort inflyttningstid. Det är därför glädjande att vi nu hyrt ut hela kontorsdelen i fastigheten till Apoteket, säger Urban Sjölund, fastighetschef på Fabege


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration